Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiFacilitati hotel

Hotelul dispune de receptie 24 h, exchange, restaurant, bar, sala de conferinta, acces la internet, servicii medicale, servicii de spalatorie, Oaspeţii acestui hotel se vor bucura de grădini exotice şi frumoase, 5 piscine de dimensiuni diferite, cascade, terenuri de tenis, zona de sport, solar, sală de gimnastică şi multe terase spaţioase şi confortabile. Personalul politicos si  de inalta calificare al acestui hotel se va strădui sa va asigure o vacanta cat mai placuta si confortabila.Hotelul vă ofera un program variat si complet de activităţi recreative şi sportive pentru copii, tineri şi adulţi, activităţi de zi şi de noapte, asigurandu-va astfel o vacanta de vis.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 195 camere. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, aer conditionat, telefon, seif, baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, terasa.

Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii Lloret de Mar, la doar 250 de m de cea mai frumoasa plaja din statiune si 350 de plaja Fenals. In imediata apropiere a hotelului se gasesc foarte multe magazine, cluburi, baruri precum si o statie de autobuz.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

GHT Hotel Aquarium

Costa Brava, Spania

de la 659 /pers

MARIA DEL MAR

Lloret De Mar, Costa Brava, Spania

de la 619 /pers

Hotel Santa Rosa

Costa Brava, Spania

de la 599 /pers